SunApp är branschledare i Skandinavien

med system för betalning,

ålderskontroll och marknadsföring!

Hem > SunApp

SunApp har flexibla och smarta lösningar för både dig som har flera solstudior och för dig som har en eller två solarier på gym eller liknande verksamheter.

Med SunApp får du full kontroll på din verksamhet och unika funktioner spar tid och förenklar ditt dagliga arbete. Med SunApp får du fler att sola mer och du har full kontroll på dina verksamhet.

Med 5 system närmare 450 enheter och över 350 000 användare är SunApp det ledande systemet i Skandinavien.

Marknadsföring och kundnöjdhet

Med SunApp kan du enkelt kommunicera med dina kunder via sms och mail.
Du kan ha ”happy-hour” priser och lägga in flexibla bonussystem som exempelvis laddningsbonus, födelsedagsbonus eller bonus för bara en dag.
Har du flera solstudior kan du koppla dina kunders konton så de kan använda sina pengar på den eller de solstudior du önskar.

Kontroll på verksamheten

SunApp ger dig en total kontroll på din verksamhet. Du kan enkelt ta ut statistik och följa varje enskilt solarium eller hela solstudion i detalj för att se hur mycket och när det solas. Information som du sedan kan använda för att anpassa din marknadsföring.

Dörrstyrning SunApp Key eller kod

SunApp Key är kopplat till din kunddatabas och endast registrerade kunder får då tillträde till lokalerna.
SunApp erbjuder även möjlighet att förmedla kod till reguljära dörrsystem med knappsats eller till exempelvis toaletten.

Kundsupport

SunApp har en helt unikt kundsupport där dina kunder via mail kommunicerar via appen samtidigt både med dig och supporten och där du enkelt kan hantera dina egna ärenden eller vid behov låta supporten hantera dem. Detta ger maximal kundnöjdhet.

SunApp-mobiler
SunApp

Smarta unika funktioner, automatisk ändring av soltid och driftidsräkning av lysrör

SunApp har ett antal unika och smarta funktioner som gör det dagliga arbetet enklare för dig. Bland annat kan du ställa in automatisk ändring av soltid i systemet när solstudion ska var obemannad eller bemannad.
SunApp har även en automatisk driftidsräkning på rören. Du ställer in den drifttid du vill ha och får sedan ett mail som talar om när det är dags för rörbyte. Du kan även ansluta ett automatiskt flexibelt ordersystem för leverans av rör kopplat till ett leveransavtal. Vill du göra livet ännu enklare för dig lägger du till installation av rören.

Ålderskontroll

SunApp är helt anpassad till gällande lagstiftning och åldersverifiering kan ske både med unika koder, BankID vid registrering eller BankID vid varje solningstillfälle. Du väljer själv verifieringsmodell som när som helst enkelt kan ändras om så krävs.

Flexibla betalningslösningar

Med SunApp kan du kombinera många betalningsalternativ som app, Swish, bankkort och mynt. Välj den kombination som passar dig bäst.
För SunOne som betjänar enstaka solarier gäller däremot endast betalning med app.

Kopplad till varuautomat

SunApp kan kopplas till de vanligaste varuautomaterna i branschen och ”pushar” vid betalning av solning ger en ökad försäljning i automaten.

Marknadsföring

Med installation av SunApp följer både marknadsföring, information och lagstadgade affischer.