P9-serien
Allt startade med en dröm. Megasun P9, designad av Studio F.A. Porsche lyfter solariet in i en helt ny era och nu kan du vara en del av del drömmen. P9 har en imponerande teknologi i sann tysk ingenjörs- anda kombinerad med en helt unik design – allt i perfekt symbios.
P9S tar steget ännu längre och introducerar en helt ny standard för solning av ansikte och dekolletage. P9S innovativa LED, SunSphere system, minskar den infraröda strålningen och tar bort värmen. Systemet minskar uttorkning av den känsliga huden i dekolletage och ansikte. Genom de speciella glaslinserna får man en mer homogen spridning av ljuset där blå LED garanterar en snabb pigmentering samtidigt som röd LED vårdar och mjukgör din hud och förstärker din egen collagenproduktion. Speciella UV-B lampor stärker pigment och bidrar till vitamin D produktion.
Välj bland många röralternativ som hybridSun, extra- Sun, beautySun och Rainbow/New Sunshine.

8000-serien
Ett solarium för de högsta kraven. Imponerande och tidlös design på utsidan och den senaste teknologin på insidan. 8000 är ett riktigt prestigesolarium för de högst ställda kraven och kan kombineras med många röralternativ som tillsammans med de sjuttio HyperRed Beauty Booster collagenlamporna ger kunden bästa möjliga brunfärg och solupplevelse. 8000 ger dina kunder en maximal upplevelse av både komfort, avkoppling och färg.

Välj bland många röralternativ som hybridSun, extraSun, och Rainbow/New Sunshine.

7800 och 7000-serien
Modern design och tekniska lösningar och bästa komfort gör 7800 och 7000 serien till ett perfekt val för varje solstudio med högsta krav på kundnöjdhet. Välj 7800 Intellisun med 50 lysrör och 70 Hyper- Red Beauty Boosters eller 7000 med eller utan Intellisun och med 46 lysrör och 50 HyperRed Beauty Boosters.
Välj bland många röralternativ som hybridSun, extra- Sun, beautySun och Rainbow/New Sunshine.

5600-serien
Elegant design, perfekta proportioner och högsta tekniska standard gör att 5600 har allt du kan begära från ett solarium och detta till ett mycket attraktivt pris. 5600 är perfekt för dig med begränsat utrymme men som vill ge dina kunder en kompromisslös upp- levelse. 5600 är välutrustad i grunden och har som tillval allt vad du kan önska i tillbehör. Den finns både som cpi energy och med elektroniska drosslar.
Välj bland många röralternativ som hybridSun, extraSun, och Rainbow/New Sunshine.