Välkommen till Altera Solis

Altera Solis är ett företag med unika kunskaper och lång erfarenhet av solariebranschen både i Sverige och internationellt.

Altera Solis säljer med ensamrätt SunApp i Sverige.

Världsledande

kvalitetssolarier

Ultrasun från Nederländerna är en pionjär i solariebranschen och började tillverka solarier redan 1974. Företaget har en modern produktionsanläggning i Tyskland och som en av de ledande tillverkarna i branschen har Ultrasun kunder i hela världen. Ultrasun har stått för många innovativa tekniska lösningar och levererar sedan årtionden solarier av högsta kvalitet med modern design och med en genomtänkt kommersiell strategi där hälsa och ett sunt solariesolande står i fokus.

Ultrasun har ett stort sortiment av både stå- och liggsolarier med ett stort antal tillval och i alla prisklasser. Med ett solarium från Ultrasun garanterar du bästa upplevelse och bruningseffekt för dina kunder.

För mer information eller offert kontakta oss

Kontakt

 

Kvalitetskosmetik

Altera Solis säljer solariekosmetik från branschens ledande tillverkare. Vi levererar självklart endast kosmetik som är godkänd och tillverkat enligt gällande regelverk.

Vi har även ett stort sortiment tillbehör för den dagliga driften av din solstudio.
Produkter och information hittar du i vår web-shop.

Till Shoppen

Kvalitetslysrör till hela marknaden

Altera Solis är återförsäljare i Sverige av världens främsta lamp- och lysrörstillverkare till solarie-branschen. Vi har lysrör till i princip alla solarier på den svenska marknaden och vi har en helt unik kunskap om lysrör, HP-lampor och de regelverk och tekniska föreskrifter som reglerar dem.
Till shoppen

SunApp – marknadens ledande kundsystem


SunApp är mycket mer än att bara ta betalt av dina kunder. Med SunApp ökar du din lönsamhet, du får nöjdare kunder och förenklar ditt eget arbete. SunApp ger dig total kontroll över din verksamhet och dina kunder i realtid och SunApp är naturligtvis redan klar för ålderskontroll, information till och registrering av kunder.

SunApp är branschledaren med över 400 sålda system designade av branschen för branschen och är förberedd för att klara ”åldersgräns med teknisk lösning a obemannade solarier”. SunApp fungerar precis lika bra och ger samma fördelar oavsett om du har ett solarium eller sexton och kan kombineras med de flesta myntboxarna och med bankkortsbetalning.


Läs mer